TÁJÉKOZTATÓ BEHAJTÁS ÉS PARKOLÁSI REND VÁLTOZÁSRÓL 2019.08.12-től

A Kórház környéke részben lezárásra került a Zsigmondy sétány és az Őspark rekonstrukciója miatt, így megváltozott a behajtási és parkolási rend. 
A Zsigmondy sétány Kossuth Lajos utca felőli szakasza a gyalogosforgalom számára megnyílik augusztus 12.-től, valamint az Ady Endre utcából nyíló a Katolikus templom mellett lévő bekötő út is.

A Kórházat gyalogosan az Ady Endre utca felől a P1 parkolón keresztül a kórház belső udvarán át tudja megközelíteni vagy az A jelű épület 2-es számú bejáratán (Labor melletti bejárat). A Terápiás (Balneológiai) részleget a 3-as számú bejáraton át tudja megközelíteni.
A mentők és betegszállítók ismét a 2-es számú bejáratot, valamint a Kórház P1 számú belső parkolóját is tudják a kivitelezési idő alatt használni.

Kérjük Vendégeinket/Látogatóinkat, hogy amennyiben nem a Kórház Ady Endre utca felőli zárt parkolóját használják, szíveskedjenek a Kossuth Lajos utcáról megközelíthető Bányász parkolóban megállni gépjárművükkel (fizetős parkoló).

A Harkányi Psoriasis Centrum (kórház szállodai szárnya) vendégei számára továbbra is ingyenes a parkolás az épület előtt, az ide jutást a Bányász parkoló és a hotel szárny közti lejáróval biztosítottuk. Amennyiben a HPC parkolót jogosulatlanul használja, az autó tulajdonos saját költségére gépjárművét elszállíttatjuk.

Szíves megértésüket előre is köszönjük!