TÁJÉKOZTATÓ BEHAJTÁS ÉS PARKOLÁSI REND VÁLTOZÁSRÓL

A Kórház környéke teljes egészében lezárásra került a Zsigmondy sétány és az Őspark rekonstrukciója és új funkciókkal való bővítése projekt céljából, így a Kórházunk előtti parkolót is határozatlan ideig lezárták.

A Kórházat gyalogosan az A jelű épület 1-es számú bejáratán (főrecepció) a volt Bányász parkoló felől az épületet megkerülve vagy a P1 parkolón keresztül a kórház belső udvarán át tudja megközelíteni a B épület és a főrecepció felé.

A Katolikus templom melletti kis utca is lezárásra kerül, így a 2-es bejárat is, ahol eddig a mentő és betegszállító forgalom is bonyolódott. A mentők és betegszállítók is a P1 kórház belső parkolóját tudják a kivitelezési idő alatt használni.

Kérjük Vendégeinket/Látogatóinkat, hogy amennyiben nem a Kórház Ady Endre utca felőli zárt parkolóját használják, szíveskedjenek a Kossuth Lajos utcáról megközelíthető Bányász parkolóban megállni gépjárművükkel (fizetős parkoló).

A Harkányi Psoriasis Centrum (kórház szállodai szárnya) vendégei számára továbbra is ingyenes a parkolás az épület előtt, az ide jutást a Bányász parkoló és a hotel szárny közti lejáróval biztosítottuk. Amennyiben a HPC parkolót jogosulatlanul használja, az autó tulajdonos saját költségére gépjárművét elszállíttatjuk.

Szíves megértésüket előre is köszönjük!

A képhez tartozó alt jellemző üres; parkolo-1-1024x724.jpg a fájlnév