Segédápoló

A Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum teljes munkaidőben segédápoló munkatársakat keres, osztályos feladatok ellátására.

Szakirányú végzettség nem szükséges, azonban a jelentkezés feltétele érettségi bizonyítvány megléte.

Olyan fiatalokat keresünk, akik a 3 hónapos próbaidő után a szakirányú végzettség megszerzését vállalják, melyet intézményünk támogat. Bérezés a hatályos bértábla szerint, valamint az alapbéren felül a tanulói munkaszerződés alapján további plusz pénzbeli juttatás. A pozíció betöltésére azonnali kezdéssel van lehetőség. Segédápolóként az osztályos feladatok ellátásában veszel részt és tanulod meg a szakma alapjait.

☑️ folyamatos fejlődési és tanulási lehetőség

☑️ hiányszakma

☑️ alapbér + pénzbeli juttatás a tanulói munkaszerződés alapján a képzési idő teljes időtartamára

Igény esetén a munkavégzéshez szállást tudunk biztosítani a Kórház nővérszálló részlegén.

Pályázati feltételek:

  • büntetlen előélet
  • érettségi bizonyítvány
  • 449/2021 (VII.29)Kormányrendelet alapján SARSCoV-2 védőoltás megléte

Jelentkezéshez csatolni kell:

  • önéletrajz
  • védettségi igazolás

Munkaviszony típusa:

  • Egészségügyi szolgálati jogviszony

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal Heincz Adriennek címezve az apolasiigazgato@harkanykorhaz.hu e-mail címen lehetséges.

Munkavégzés helye: Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum (7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1.)

FELHÍVÁS!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2022. március 7-től nem feltétele a betegellátásnak az oltási/védettségi igazolvány.

Az ambuláns/járó beteg ellátást 2022. március 16-tól elindítjuk.

 

Az országos tisztifőorvos 15144-1/2022/EÜIG sz. határozata a látogatási tilalmat 2022.03.04-i nappal hatályon kívül helyezte, részletek a Látogatási rend-ben olvashatók.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu e-mail címen (születési adatok és TAJ szám megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Megértésüket köszönjük!