Rólunk mondták

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretném köszönetemet és örök hálámat kifejezni és egy csodálatos hírrel szolgálni!

Nekem sajnos kétoldali petevezeték elzáródásom volt, így lehetetlen volt számomra a gyermekáldás természetes úton. Utolsó reménysugárként tavaly júliusban részt vettem a Harkányi Gyógyfürdőkórház nőgyógyászati kezelésén, amely sok szempontból sorsfordító volt számomra. Két év sikertelenség után, teljesen összetörve és félelmekkel telve érkeztem meg oda Szegedről, nem tagadom, az első estémen álomba sírtam magam. Viszont három hét után lelkileg és testileg teljesen felfrissülve, a régi önmagamként tértem haza, a férjem nagy örömére. Új barátságokat is kötöttem a “sorstársaimmal”, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot.

A kezelések pedig csodát tettek! Ugyanis tavaly karácsonykor tudtam meg, hogy életem legnagyobb vágya teljesült!!! KISBABÁT VÁROK!
Az idei karácsonyt már a gyönyörű kisfiúnkkal fogjuk ünnepelni, aki 2017.08.01-én 12:01-kor 3280g-al és 49cm-el jött a világra! Csatolok képeket Leventéről és a mindennapjainkról. 🙂
Nem tudom igazán kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok Önöknek!!!!!!

Kérem legyen szíves eljuttatni e levelet Malmer Nagyezsda főorvos asszonyhoz, Varga Péter főorvos úrhoz, illetve a nőgyógyászati osztály és a fizioterápia összes dolgozója részére, hiszen nekik köszönhetően, így a komplex kezelés hatására gyógyultam meg!!!!!!! Örökké hálás leszek érte!!!!
Köszönöm szépen,hogy átélhetem ezt a csodát, és édesanya lehetek!
Nagyon kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Tisztelt Intézményvezetőség!

Ez év június 19-től férjemmel együtt beutaltként egy hetet töltöttünk az Önök intézményében. Az egész stáb – orvosok, nővérek – azon fáradoztak, hogy mi mindenből a legjobbat kaphassuk. Gondolok itt az orvosi vizsgálatokra, a kezelésekre (mágneságy, medencefürdő, stb.) és az ellátásra. Minden tökéletes volt és úgy éreztük, hogy nem is kórházban vagyunk, hanem üdülőben.

Összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat és az az egy hét, amit ott töltöttünk, teljes mértékben a pihenésünkre és gyógyulásunkra szolgált. Nagyon köszönjük Önöknek, hogy ezt részünkre biztosították.

Dr. Péter  Iván Főigazgató Úrnak!

Köszönöm a lehetőséget, hogy a műtétem után a Harkányi Kórházban tölthettem el egy hónapot.
Külön dicséret és köszönet illet mindenkit,aki hivatástudattal, szakértelemmel, végtelen szeretettel hozzájárult a gyógyulásomhoz.
Ritkán tapasztalható az egészségügyben ilyen légkör,ennyi kedvesség,türelem, jó akarat!

FELHÍVÁS!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2022. március 7-től nem feltétele a betegellátásnak az oltási/védettségi igazolvány.

Az ambuláns/járó beteg ellátást 2022. március 16-tól elindítjuk.

 

Az országos tisztifőorvos 15144-1/2022/EÜIG sz. határozata a látogatási tilalmat 2022.03.04-i nappal hatályon kívül helyezte, részletek a Látogatási rend-ben olvashatók.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu e-mail címen (születési adatok és TAJ szám megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Megértésüket köszönjük!