Magyar Egészségügyi Menedzser Klub látogatása Harkányban

Magyar Egészségügyi Menedzser Klub látogatása Harkányban

Nagy örömünkre szolgált, hogy 2020.08.27-30. között tartotta a Magyar Egészségügyi Menedzser Klub soron következő szakmai találkozóját Harkányban, a Harkányi Psoriasis Centrumban, közel 40 fővel.

Az egészségügyimenedzser-képzést 1991-ben kezdték meg. Az Klub megalakításának gondolata a hallgatók köréből indult ki. Az alapító tagság az első két évfolyam hallgatóiból (akik orvosok, közgazdászok, ápolási vezetők voltak főképpen) és az oktatókból toborzódott, a taglétszámuk folyamatosan növekszik.

A négynapos egészségügyi szakmai workshop ideje alatt sor került a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum és a Siklósi Kórház bemutatkozására és szakmai előadások tartására. A szakmai tapasztalatcsere különlegessége, hogy mindkét kórház KFT gazdálkodási formában működik. A résztvevők az ország számos pontjáról érkező egészségügyi intézmények vezető beosztású dolgozói voltak, akik nagy érdeklődéssel fogadták a harkányi elsőbbségi rehabilitációval és a nőgyógyászati, valamint psoriasis kezelési lehetőségekkel kapcsolatos információkat, lehetőséget biztosítva további szakmai együttműködésre.

A program során a klubtagoknak lehetőségük volt a Dél-Baranyai turisztikai desztináció egyéb nevezetességeit is megtekinteni, úgymint a Siklósi várat, Máriagyűdi Bazilika Minort, Villányt és Pécs városának történelmi és kulturális örökségét. A színes programoknak és a szíves vendéglátásnak köszönhetően többen is jelezték, hogy Harkány visszatérő vendégeivé válnak.

FELHÍVÁS!

LÁTOGATÁSI és KIJÁRÁSI TILALOM

Visszavonásig a Nemzeti Népegészségügyi Központ látogatási tilalmat rendelt el minden fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál. Felhívjuk a figyelmet, hogy Intézményünkben kijárási tilalom is érvényben van!

Visszavonásig időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu email címen (születési adatok és TAJ megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Felhívjuk az ambuláns kezelésre járó betegeink figyelmét, hogy amennyiben nem jelzi legalább 24 órával a kezelés előtt, hogy nem jön a következő kezelésre, abban az esetben nem tudjuk a kezeléseiket a továbbiakban fenntartani, törölni fogjuk és új kezelések ütemezésére lesz szükség. Az érintett járó beteg kezelést felvevő betegeink a 06 20 771 0807 telefonszámon tudják jelezni, hogy nem tudnak a következő kezelésen megjelenni.

Megértésüket köszönjük!