Kérdőív

Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum – Meddőségi kezelés utáni visszajelzés kérése

Tisztelt Hölgyem!
Amennyiben Ön a harkányi nőgyógyászati osztályunkon, illetve a HPC gyógyszálló részlegünkön gyógykezelésen vett részt meddőség diagnózissal 2021.12.31 napig bezárólag bármikor, a segítségét szeretnénk kérni. Kérjük ossza meg velünk a tapasztalatait, segítsen bennünket eredményességünk felmérésében! A kérdőív kitöltése önkéntes, ezért Ön dönti el, hogy milyen részletekben tölti ki. Mégis kérjük, hogy segítse elő munkánkat a teljes kérdőív kitöltésével, ami nagyjából 10 percet vesz igénybe. Nevére és születési idejének megadására azért van szükségünk, hogy be tudjuk azonosítani azon pácienseinket, akikhez kérdőívünk nem jut el online formában, így őket is megkereshessük egyéb kommunikációs csatornákon keresztül. Adatait bizalmasan kezeljük, a személyes adataihoz mindenféle külső hozzáférés lehetősége kizárt. A kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul, hogy NEVE TELJES TITOKBAN TARTÁSÁVAL adatai, válaszai, tudományos elemzés, előadás és szakfolyóiratban publikáció céljára felhasználásra kerüljenek.
Fáradozását tisztelettel előre is köszönjük!

Dr. Varga Péter PhD, habil nőgyógyász főorvos
Dr. Malmer Nagyezsda nőgyógyász és rehabilitációs szakorvos
Dr. Várvizy Zoltán nőgyógyász főorvos
Dr. Nusser Nóra PhD, orvosigazgató
Ambrus Eszter okleveles fizioterapeuta

A Google Forms kérdőívet a linkre kattintva tudják kitölteni: https://bit.ly/37kJ5ol

Köszönjük a kitöltést!

FELHÍVÁS!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2022. március 7-től nem feltétele a betegellátásnak az oltási/védettségi igazolvány.

Az ambuláns/járó beteg ellátást 2022. március 16-tól elindítjuk.

 

Az országos tisztifőorvos 15144-1/2022/EÜIG sz. határozata a látogatási tilalmat 2022.03.04-i nappal hatályon kívül helyezte, részletek a Látogatási rend-ben olvashatók.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu e-mail címen (születési adatok és TAJ szám megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Megértésüket köszönjük!