JÁRÓBETEG ELLÁTÁS – SZAKTERÜLETEINK

Kedves Betegünk!

A Harkányi Rehabilitációs Központban járó beteg kezelések igénybevételére is lehetőséget biztosítunk. Ezt az ellátást Ön OEP finanszírozottan egy naptári éven belül 2 alkalommal, minimum 6-maximum 15 napos kúraként veheti igénybe.

Ehhez egy szakorvos által kiírt kezelőlap és vény szükséges.

Kezeléseit intézményünk szakrendelésein is kiírathatja, amelyek munkaidő után és szabadnapokon igénybe vehetők:

  • munkanapokon 700 – 1730; szombaton 800 – 1600  óráig

Időpont szakrendeléseinkre a 06/72/580-943 telefonszámon egyeztethető, hétfő-péntek 7:30-15:00 óra között.

Szakrendelőink:

  1. Harkány, Zsigmondy sétány 1., 
  2. Pécs, Szigeti u. 41.

Szakrendeléseink:

Reumatológia – háziorvosi beutaló köteles (Harkány, Pécs)
Ortopédia – háziorvosi beutaló köteles (Harkány)
Mozgásszervi rehabilitáció – háziorvosi beutaló köteles (Harkány, Pécs)
Általános fizió és mozgásterápia – háziorvosi beutaló köteles (Harkány, Pécs)
Neurológia – háziorvosi beutaló köteles (Harkány)
Belgyógyászat – háziorvosi beutaló köteles (Harkány)
Kardiológia – háziorvosi beutaló köteles (Harkány)
Bőrgyógyászat – nem szükséges hozzá háziorvosi beutaló (Harkány)
Nőgyógyászat – nem szükséges hozzá háziorvosi beutaló (Harkány)

Időpont egyeztetés és a szakrendelésekről információ: 72/580-943

Kezelőlapja birtokában, kórházunkban diszpécser kollégáink a Balneológia épületében (kupolás épület) beütemezik a kezeléseket az Ön által kért időpontok figyelembe vételével, a kúra részben már az érkezés napján megkezdhető.

A kezelések ütemezéséhez szükség: TAJ kártya, kezelőlap + vény (kérjük a kezelések ütemezése előtt gondolja át, mely időpontok felelnek meg Önnek).
Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, egészségpénztári kártya.

A kezelések felvételéhez tanácsolt, hogy hozzon magával váltó fürdőruhát, törölközőt, fürdőköpenyt, papucsot. Kapott időpontoknak megfelelően – 5, 10 perccel az ütemezett idő előtt – jelenjen meg a kezelési helyeken. 

A kezelések befejezésekor kezelőlapjával kontrollvizsgálaton jelenjen meg a szakorvosánál (időpont egyeztetés után), aki záródokumentummal és további életviteli tanácsokkal látja el Önt.

ITT TUD TÁJÉKOZÓDNI A KEZELŐLAPRÓL – 5000 FT KAUCIÓ

Járóbeteg-kezelések esetén igény szerint szállást és ellátást biztosítunk távolabb lakó betegeink és hozzátartozóik részére. Ekkor a biztosított beteg a kórházban vesz igénybe szállást és a kezeléseket járóbetegként.

Elhelyezéssel kapcsolatos ügyintézés, érdeklődés:

e-mail: marketing@harkanykorhaz.hu

telefon: 0672/580-950

BETEGJOGI KÉPVISELŐ: Dr. Fehér Hajnalka

FELHÍVÁS!

LÁTOGATÁSI és KIJÁRÁSI TILALOM

Visszavonásig a Nemzeti Népegészségügyi Központ látogatási tilalmat rendelt el minden fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál. Felhívjuk a figyelmet, hogy Intézményünkben kijárási tilalom is érvényben van!

Visszavonásig időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu email címen (születési adatok és TAJ megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Felhívjuk az ambuláns kezelésre járó betegeink figyelmét, hogy amennyiben nem jelzi legalább 24 órával a kezelés előtt, hogy nem jön a következő kezelésre, abban az esetben nem tudjuk a kezeléseiket a továbbiakban fenntartani, törölni fogjuk és új kezelések ütemezésére lesz szükség. Az érintett járó beteg kezelést felvevő betegeink a 06 20 771 0807 telefonszámon tudják jelezni, hogy nem tudnak a következő kezelésen megjelenni.

Megértésüket köszönjük!