HTRC csapata az Ultrabalaton 2020 futóversenyen

A Pécs- Harkány futóversenyen már évek óta résztvevő kollégáink, idén sikeresen teljesítették a 215 kilométeres Ultrabalaton futóversenyt október 3-án.

A verseny komoly logisztikai és fizikai felkészülést igényelt.

11 futó, 2 fő biciklis kísérő, 1 sofőr, 51 szakaszon 22 alkalommal váltva egymást teljesítette a távot, 20 óra 45 perc folyamatos futásidővel.

Hajnali 5.12-kor koromsötétben indultak futóink és másnap hajnali 1.57-kor az utolsó szakaszokon bőrig ázva értek célba.

590 (10 -13 fős) vegyes váltó csapatból a 195. helyezést érte el csapatunk az első ilyen hosszútávú versenyükön, amire méltán büszkék vagyunk.

A csapat 6 nő és 5 férfi megoszlásban indult, az intézményünk különböző részlegein dolgozó kollégák, akik amatőr, hobby futóként többen életük leghosszabb távját teljesítették.

Csapatunk jól szervezetten, egységesen vette ezt a komoly fizikai és mentális megpróbáltatást, többször egymást kisegítve, helyettesítve sikerült teljesíteni az adott szakaszokat. Külön köszönet a biciklis kísérők kitartó segítségéért, biztatásáért, név szerint Csizmadia Imrének és Mercz Tamásnak. Csapat minden egyes tagja köszönetet mond Gilbert Csaba kolléga türelméhez, aki a szervezés nagy részét magára vállalta.

A verseny során váratlan helyzet merült fel, így a csapat sofőrje, Plaszauer Péter kolléga bevállalt egy 2,2 km-es szakasz lefutását, ahol a táj szépsége függőleges mivoltában rejlett. ?

Főigazgatónk egész nap figyelemmel kísérte csapatunk mozgását, folyamatos online kapcsolatban volt a csapattagokkal és izgult értük.

Közösségi oldalon való folyamatos helyzetjelentést köszönjük Varga Virágnak.

A csapattagok büszkén viselték a verseny alatt pólóikon a kórházunk logóját, ezzel is felhívva a figyelmet az intézményünkben folyó szakmai tevékenységre.

A csapat tagjai:

Csányi Edit, Gilbert Csaba, Mezei Beatrix, dr. Nusser Nóra, Plaszauer Péter, Polotár Tünde, Pozsgai Miklós, Radnai Ákos, dr. Rendeki Beáta, Zsiga Anett és külsős csapattagunk, Petri András.

Köszönjük a vezetőségnek, dr. Péter Iván főigazgató úrnak, hogy támogatta a csapat részvételét a rendezvényen.

Gratulálunk a futóknak a táv sikeres teljesítéséhez!

FELHÍVÁS!

LÁTOGATÁSI és KIJÁRÁSI TILALOM

Visszavonásig a Nemzeti Népegészségügyi Központ látogatási tilalmat rendelt el minden fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál. Felhívjuk a figyelmet, hogy Intézményünkben kijárási tilalom is érvényben van!

Visszavonásig időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu email címen (születési adatok és TAJ megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Felhívjuk az ambuláns kezelésre járó betegeink figyelmét, hogy amennyiben nem jelzi legalább 24 órával a kezelés előtt, hogy nem jön a következő kezelésre, abban az esetben nem tudjuk a kezeléseiket a továbbiakban fenntartani, törölni fogjuk és új kezelések ütemezésére lesz szükség. Az érintett járó beteg kezelést felvevő betegeink a 06 20 771 0807 telefonszámon tudják jelezni, hogy nem tudnak a következő kezelésen megjelenni.

Megértésüket köszönjük!