BETEGFELVÉTEL MENETE

Felvételi ügyintézés

Kérjük, hogy a felvétel napján 8.00 – 10.00 között érkezzen meg Intézményünkbe. Az előcsarnokban a recepciós pultnál történik a betegfelvétel, kérjük, először itt jelentkezzen.

Itt a kolléganő felveszi az adatait és a megfelelő osztályra irányítja, ahol az osztályos nővérek fogadják, akik bemutatják az osztályt, ismertetik a házirendet, tájékoztatják a vizsgálatok menetéről, és felveszik az ápolási anamnézist.

Ezt követi a szakorvosi vizsgálat, amely során kerülnek meghatározásra a szükséges kezelések, amelyeket az Ön kezelőlapján rögzítenek. A kezelőlap birtokában, az előcsarnokban a recepció pultnál a betegirányítással foglalkozó kollegák beütemezik a kezeléseket.

Mit hozzon magával?

Személyi igazolványát, TB-kártyát, orvosi dokumentumait, gyógyszereit, adagolási utasításokat. Fürdőruhát, fürdősapkát, vagy hajhálót, törölközőt a vizes kezelésekhez, papucsot, strandpapucsot, fürdőköpenyét, szabadidőruhát, tisztálkodási eszközeit. Saját rádióját, magnóját természetesen hallgathatja, csak kérjük ezt fülhallgatóval tegye.

Utazás és parkolás Intézetünkben

Autóbusszal történő utazás estén, az autóbusz állomás mintegy 250 méterre található a kórházunktól.

Amennyiben gépkocsival érkezik úgy Intézetünk udvarában napi 600 Ft, heti 2400 Ft térítési díj megfizetése mellett tud parkolni. Ezen díjakban a zárt, de nem őrzött parkoló használata biztosított. Parkolási díj befizetése a kórház előcsarnokában, a recepciós pultnál történik.

Ideutazáshoz szükséges útiköltség utalványt hozzon magával!

FELHÍVÁS!

LÁTOGATÁSI és KIJÁRÁSI TILALOM

Visszavonásig a Nemzeti Népegészségügyi Központ látogatási tilalmat rendelt el minden fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál. Felhívjuk a figyelmet, hogy Intézményünkben kijárási tilalom is érvényben van!

Visszavonásig időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu email címen (születési adatok és TAJ megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Felhívjuk az ambuláns kezelésre járó betegeink figyelmét, hogy amennyiben nem jelzi legalább 24 órával a kezelés előtt, hogy nem jön a következő kezelésre, abban az esetben nem tudjuk a kezeléseiket a továbbiakban fenntartani, törölni fogjuk és új kezelések ütemezésére lesz szükség. Az érintett járó beteg kezelést felvevő betegeink a 06 20 771 0807 telefonszámon tudják jelezni, hogy nem tudnak a következő kezelésen megjelenni.

Megértésüket köszönjük!