BETEGFELVÉTEL MENETE

Felvételi ügyintézés

Kérjük, hogy a felvétel napján 8.00 – 10.00 között érkezzen meg Intézményünkbe. Az előcsarnokban a recepciós pultnál történik a betegfelvétel, kérjük, először itt jelentkezzen.

Itt a kolléganő felveszi az adatait és a megfelelő osztályra irányítja, ahol az osztályos nővérek fogadják, akik bemutatják az osztályt, ismertetik a házirendet, tájékoztatják a vizsgálatok menetéről, és felveszik az ápolási anamnézist.

Ezt követi a szakorvosi vizsgálat, amely során kerülnek meghatározásra a szükséges kezelések, amelyeket az Ön kezelőlapján rögzítenek. A kezelőlap birtokában, az előcsarnokban a recepció pultnál a betegirányítással foglalkozó kollegák beütemezik a kezeléseket.

Mit hozzon magával?

Személyi igazolványát, TB-kártyát, orvosi dokumentumait, gyógyszereit, adagolási utasításokat. Fürdőruhát, fürdősapkát, vagy hajhálót, törölközőt a vizes kezelésekhez, papucsot, strandpapucsot, fürdőköpenyét, szabadidőruhát, tisztálkodási eszközeit. Saját rádióját, magnóját természetesen hallgathatja, csak kérjük ezt fülhallgatóval tegye.

Utazás és parkolás Intézetünkben

Autóbusszal történő utazás estén, az autóbusz állomás mintegy 250 méterre található a kórházunktól.

Amennyiben gépkocsival érkezik úgy Intézetünk udvarában napi 700 Ft, heti 3000 Ft térítési díj megfizetése mellett tud parkolni. Ezen díjakban a zárt, de nem őrzött parkoló használata biztosított. Parkolási díj befizetése a kórház előcsarnokában, a recepciós pultnál történik.

Ideutazáshoz szükséges útiköltség utalványt hozzon magával!

FELHÍVÁS!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2022. március 7-től nem feltétele a betegellátásnak az oltási/védettségi igazolvány.

Az ambuláns/járó beteg ellátást 2022. március 16-tól elindítjuk.

 

Az országos tisztifőorvos 15144-1/2022/EÜIG sz. határozata a látogatási tilalmat 2022.03.04-i nappal hatályon kívül helyezte, részletek a Látogatási rend-ben olvashatók.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy időpont egyeztetés céljából nem lehet belépni a Kórház területére. Időpontot kizárólag telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, járóbeteg szakrendelésre a +3672/580-943 telefonszámon, vagy az idopont@harkanykorhaz.hu e-mail címen (születési adatok és TAJ szám megadásával), illetve osztályos felvételre a +3672/580-957 telefonszámon, vagy a beutaloinfo@harkanykorhaz.hu e-mail címen.

Az időpontra érkezőket kérjük, hogy a megadott időpont előtt max 10 perccel érkezzenek, korábban nem léphetnek be az Intézménybe!

A szájmaszk használata kötelező a Kórház területén!

Az időpont nélkül érkező betegeket nem fogadjuk!

Megértésüket köszönjük!