BETEGFELVÉTEL MENETE

Felvételi ügyintézés

Kérjük, hogy a felvétel napján 8.00 – 10.00 között érkezzen meg Intézményünkbe. Az előcsarnokban a recepciós pultnál történik a betegfelvétel, kérjük, először itt jelentkezzen.

Itt a kolléganő felveszi az adatait és a megfelelő osztályra irányítja, ahol az osztályos nővérek fogadják, akik bemutatják az osztályt, ismertetik a házirendet, tájékoztatják a vizsgálatok menetéről, és felveszik az ápolási anamnézist.

Ezt követi a szakorvosi vizsgálat, amely során kerülnek meghatározásra a szükséges kezelések, amelyeket az Ön kezelőlapján rögzítenek. A kezelőlap birtokában, az előcsarnokban a recepció pultnál a betegirányítással foglalkozó kollegák beütemezik a kezeléseket.

Mit hozzon magával?

Személyi igazolványát, TB-kártyát, orvosi dokumentumait, gyógyszereit, adagolási utasításokat. Fürdőruhát, fürdősapkát, vagy hajhálót, törölközőt a vizes kezelésekhez, papucsot, strandpapucsot, fürdőköpenyét, szabadidőruhát, tisztálkodási eszközeit. Saját rádióját, magnóját természetesen hallgathatja, csak kérjük ezt fülhallgatóval tegye.

Utazás és parkolás Intézetünkben

Autóbusszal történő utazás estén, az autóbusz állomás mintegy 250 méterre található a kórházunktól.

Amennyiben gépkocsival érkezik úgy Intézetünk udvarában napi 600 Ft, heti 2400 Ft térítési díj megfizetése mellett tud parkolni. Ezen díjakban a zárt, de nem őrzött parkoló használata biztosított. Parkolási díj befizetése a kórház előcsarnokában, a recepciós pultnál történik.

Ideutazáshoz szükséges útiköltség utalványt hozzon magával!