Harkányi Thermal Termékek - Harkányi Gyógyfürdőkórház

Harkányi Thermal Termékek

 

INSPIRÁCIÓNK: A GYÓGYVÍZ

 

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz ösztönzött minket termékcsaládunk megalkotására, amivel célunk az volt, hogy Ön otthonában is megtapasztalhassa a kénes gyógyvíz alkotó elemeinek bőrre gyakorolt jótékony hatását, ami közel 1000 milligramm ásványianyag-tartalommal büszkélkedhet literenként.

Erőteljes izomlazító, értágító, gyulladáscsökkentő hatása nagy múltra tekint vissza, a bőr szolgálatában már több, mint 200 éve áll.

A HARKÁNYI THERMAL természetbarát összetevői az extra száraz, érzékeny bőrt is képesek táplálni és hidratálni. A mindennapos testápolás mellett különleges hatóanyagai veszik fel a harcot a gyulladt, ekcémás vagy akár psoriasisos tünetekkel szemben. Rendszeres használatával a bőr látványosan egészségesebb és ragyogóbb lesz, mint valaha.

Termékcsaládunkat a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház professzionális csapata segített összeállítani, akik a gyógyvíz összetételére alapozva határozott javulást eredményeznek a bőr- és ízületi panaszokkal küszködőknek egyaránt.

Árak:

Termék megnevezés Ár Akciós ár
Kénsampon 300 ml                 1 490 Ft
Glicerines tusfürdő 300 ml                 1 490 Ft
Karbamidos testápoló 300 ml                 1 790 Ft
Habfürdő 750 ml                 1 790 Ft
Masszázs krém (pumpás) 1000 ml                 4 900 Ft
Arckrém (vitalizáló) 100 ml                 3 900 Ft        2 900 Ft

Vásárlással kapcsolatos információk: varga.virag@harkanykorhaz.hu

 

A Harkányi Thermal termékek fontos részét képezik gyógykezeléseinknek. Tekintse meg Protokolljainkat a következő linkeken:

BŐRGYÓGYÁSZATI BETEGEK ELLÁTÁSNAK ELJÁRÁSI RENDJE

ORVOSI GYÓGYMASSZÁZS KEZELÉS ELJÁRÁSI RENDJE

AZ ÖSSZETEVŐKRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT

Vásárlással kapcsolatos információk: marketing@harkanykorhaz.hu