Megnyitott a Harkányi Thermal Termékek webáruháza! - Harkányi Gyógyfürdőkórház

Megnyitott a Harkányi Thermal Termékek webáruháza!

A HARKÁNYI GYÓGYVÍZ EREJE TUBUSBA ZÁRVA

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz ösztönzött minket termékcsaládunk megalkotására, amivel célunk az volt, hogy Ön otthonában is megtapasztalhassa a kénes gyógyvíz alkotó elemeinek bőrre gyakorolt jótékony hatását, ami közel 1000 milligramm ásványianyag-tartalommal büszkélkedhet literenként. 

Erőteljes izomlazító, értágító, gyulladáscsökkentő hatása nagy múltra tekint vissza, a bőr szolgálatában már több, mint 200 éve áll.

 

A HARKÁNYI THERMAL természetbarát összetevői az extra száraz, érzékeny bőrt is képesek táplálni és hidratálni. A mindennapos testápolás mellett különleges hatóanyagai veszik fel a harcot a gyulladt, ekcémás vagy akár psoriasisos tünetekkel szemben. Rendszeres használatával a bőr látványosan egészségesebb és ragyogóbb lesz, mint valaha.

 

Termékcsaládunkat a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház professzionális csapata segített összeállítani, akik a gyógyvíz összetételére alapozva határozott javulást eredményeznek a bőr- és ízületi panaszokkal küszködőknek egyaránt.

Már házhozszállítással is megvásárolhatja kedvenc termékeit WEBÁRUHÁZUNKBAN!

 

 

AZ ÖSSZETEVŐKRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT

TOVÁBB FACEBOOK OLDALUNKRA

TOVÁBB WEBÁRUHÁZUNKRA