Főoldal - Harkányi Gyógyfürdőkórház
placeholder
>Dr. Péter Iván Antal köszöntője

Dr. Péter Iván Antal köszöntője

A gyógyításhoz nélkülözhetetlen harkányi víz 200 éve ismert gyógyító erejét mára már klinikai tesztekkel is bizonyítottuk, így a tradicionális gyógyvizes gyógyítást tudjuk hatékonyan kombinálni a modern kórházi kezelésekkel. Legfontosabb számunkra, hogy betegeink elégedetten térjenek haza a kórházunkban eltöltött időszak végeztével, aminek elengedhetetlen feltétele természetesen a sikeres terápia, azaz a betegség tünetmentesítése. Az eredményes gyógyítás mellett azonban fontosnak tartjuk azt is, hogy minden tekintetben magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk fordulóknak. Kórházunk minden egyes dolgozója azért fáradozik, hogy betegeink gyógyulásukhoz a legmagasabb szakmai hátteret és odafigyelést kapják. Fontos számomra az Önök visszajelzése, hogy ezek alapján tudjuk formálni intézményünket így bátran forduljanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel, észrevételeikkel.

JÁRÓBETEG ELLÁTÁS – SZAKRENDELÉSEINK

Járó beteg kezelések igénybevételére is lehetőséget biztosítunk, ehhez egy szakorvos által kiírt kezelőlap és vény szükséges.
Shadow

Fekvőbeteg ellátás

Intézményünkben arra törekszünk, hogy a gyógyászati kezelések mellett az elhelyezés körülményeit is folyamatosan javítsuk.
Shadow

Orvosaink

Rólunk Mondták